מדוע אומגה 3 שמקורו בשמן זרעי מרווה מרושתת כה יחודי?
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
נותר לך להוסיף מוצרים בשווי 380 למשלוח חינם!
לוגו כליל הטבע לינק
שלום, אורח/ת |שירות לקוחות: 04-6403555 | מעקב הזמנות |    קניה מאובטחת  צרו קשר | אודות | התחבר | משתמש חדש

מדוע אומגה 3 שמקורו בשמן זרעי מרווה מרושתת כה יחודי?

נמצא המקור הטבעוני היעיל ביותר לאומגה 3!

 

 

 

שמן זרעי מרווה מרושתת
בשוק הרווי באלפי תחליפי אומגה 3 ממגוון מקורות, צומח במהירות מקור חדש מבוסס צמחים אשר הינו הבטוח ביותר והיעיל ביותר.

 

שמן זרעי מרווה מרושתת, תוצר של מעל עשור של מחקר מדעי אשר הוביל לגילוי של מקור יחודי, תוכנן על ידי הטבע להיות המקור הבטוח והיעיל ביותר של אומגה 3 הידוע כיום. בקרב רוב החוקרים כיום שורר קונצנזוס לגבי התועלת הבריאותית המוכחת של אומגה 3 ממקורותיו השונים, ימיים וצמחיים כאחד.

 

יחד עם זאת, אותם חוקרים מצביעים על כך שחומצות שומן האומגה 3 חשופים להתחמצנות מהירה כתוצאה מההרכב הכימי הבסיסי שלהן. חמצון של אומגה 3 יכול להתרחש במהלך תהליך הייצור, באחסון ואפילו בגוף האדם. תוצאות הלוואי של החמצון כוללים טעם וריח רעים, נוכחות ראדיקלים חופשיים, שינוי בפרופיל של חומצות השומן וירידה כללית ביעילות ובבטיחות של המוצר.

 


האם ניתן למדוד את יעילות האומגה 3?
אלפי מחקרים קלינים ופרה-קלינים בוצעו בנוגע ליתרונות הבריאותיים והיעילות של אומגה 3 בהתייחס לבריאות הצרכנים. יחד עם זאת למעשה צרכנים רבים מתקשים לחוות את היתרונות הללו לאחר צריכה של מוצרי אומגה 3.

 

יתר על כן, צרכים רבים מפסיקים להשתמש בתוספי אומגה 3 על בסיס קבוע כתוצא להופעת תופעות לוואי לא רצויות כדוגמת טעם רע בפה, ריח רע, גיהוקים בניחוח דגים, מעי רגיז, נפיחות, קושי בעיכול ועוד.

 

בקיצור, הסיבה העיקרית לתופעות הלוואי הללו היא פשוטה – האומגה 3 שאנו צורכים מתוספי המזון היא לא האומגה 3 שהטבע תכנן.

 

על מנת למצות את האומגה 3 מהמקור (בין אם ימי או צמחי), יצרנים משתמשים בשיטות שונות למיצוי מירב האומגה 3 האפשרי. ברוב המקרים שיטות אלה כוללות שימוש בכימיקלים ותהליכי ייצור לא טבעיים כמו שימוש בתמיסות אורגניות, חילוץ פחמן דו חמצני וביצוע מניפולציות כימיות כחלק מתהליך המיצוי של אומגה 3.

 

יתר על כן, בגלל המצב הטבעי של רוב מקורות האומגה 3 אשר רגישים לחמצון מהיר, יצרנים משתמשים במגוון תוספות כגון נוגדי חימצון חומרים משמרים כמו ויטמין E טבעי ולא טבעי, נוגדי חימצון מלאכותיים , חומרי טעם וריח ועוד.

 

בחלק מהמקרים צורתו הסופית של המוצר עוברת מניפולציה נוספת בעזרת נאנו טכנולוגיה על מנת להסוות את הטעם והריח של מקור.

 

זו עובדה מצערת שבסוף התהליך שתואר לעיל מוצר האומגה 3 הסופי אינו עשוי כפי שהתכוון הטבע, אלא הינו מוצר שעבר מניפולציות ושיפורים חיצוניים על ידי היצרנים.בעוד שלא כל המוצרים המעובדים והמחוזקים הללו אינם בריאים לצרכן, הם שונים מהמוצר המקורי בצורתו המקורית טרם המיצוי והוא עלול לאבד חלק מהתכונות המיטיבות של אומגה 3.

 


אז מה יהווה את מוצר האומגה 3 האידאלי?
תחשבו על מוצר שבטוח לשימוש בצורתו המקורית בטבע – אתם יכולים לצרוך אותו כמות שהוא מהמקור הטבעי ללא חשש להמצאות של חומרים מטרידים כגון אלרגנים, תרכובות כלוריות, מתכות כבדות, חומרי הדברה וחומרים מסוכנים אחרים.

 

על מנת לצרוך אותו אפשר פשוט לאכול אותו, ללא הצורך במניפולציות כימיות מורכבות, מיצוי מסיסים והוספת חומרי טעם.

 

בצורת מקור אידאלית זו, האומגה 3 שומר על תכונותיו הטבעיות, לא מתחמצן ומשנה את מצבו. הוא ניתן לצריכה במצבו הטבעי, ללא התערבות או מניפולציה. היעילות והבטיחות של הטבע נשמרים בתוצר הסופי.

 

 

שמן זרעי מרווה מרושתת הוא מקור אידאלי לאומגה 3
שמן זרעי מרווה מרושתת התגלה על ידי קבוצה של אקדמאים ומומחי מחקר מעשי בגנטיקה של צמחים ממדינת ישראל. ב1999 הם החלו במשימה לגלות מקור חדש לאומגה 3!

 

הם סרקו את המאגר הגנטי של אלפי צמחים הנפוצים באזור הים התיכון ומצאו כי בסוג מיוחד של מרווה – מרווה מרושתת (אשר שמה הבוטאני הוא סאלביהסקלאראה) קיים ריכוז גבוה של אומגה 3. מאז הגילוי המקורי, החוקרים ביצעו מאות בדיקות מעבדה לבדיקת הבטיחות והיציבות של המוצר. בחינת התוצאות הדהימה את החוקרים, בעיקר העובדה שלמרות שבשמן זרעי מרווה מרושתת יש ריכוז גבוה מאוד של אומגה 3 הוא לא עובר תהליך של חימצון, אפילו לא בתנאים קיצוניים אשר בהם ידוע שמקורות אחרים של אומגה 3 הופכים ללא מתאימים לצריכה אנושית. על הממצאים נרשם פטנט אשר מכסה את המרכיבים ואת התכונות של שמן זרעי מרווה מרושתת.

 

ברגע שנגמר שלב המחקר והפיתוח בשנת 2006 זה היה ברור כשמש:
שמן זרעי מרווה מרושתת הוא המקור היציב ביותר לאומגה 3 בעולם ולכן היעיל ביותר.
שמן זרעי מרווה מרושתת שומר על מצבו הטבעי בטמפרטורת חדר למשך יותר מ-3 שנים.
ניתן לאפות לחמים עם השמן, להכין דגני בוקר, להוסיף לסלט ואף לצרוך אותו כמות שהוא. בכל המקרים השמן לא יתחמצן ויתקבל אותו מוצר בעל תכונות מעולות.

 


שמן זרעי מרווה מרושתת הוא מבין מקורות האומגה 3 הנחקרים ביותר הידועים כיום.
שמן זרעי מרווה מרושתת מגובה במחקרים פרה-קליניםוקלינים אשר מראים את יעילותו ובטיחותו הגבוהים. חשוב להזכיר שרבות מהבדיקות המבוצעות למקורות אומגה 3, מבוצעות על המקור הראשוני (כגון שמן דגים) ולא בהכרח על המוצר הסופי. כיוון שיש עשרות תהליכים ושיטות מיצוי עם תוספים וכימיקלים שונים, התוצר של רוב מותגי האומגה 3 משתנה מייצרן ליצרן אפילו אם הגיעו מאותו המקור.

 

בנוסף, לא מבוצע מחקר חוזר על המקור בפועל על ידי אותו ייצרן לאורך זמן.

 

קנו עכשיו אצלנו בחנות:

אומגה 3- מרווה מרושתת ויסאג' 60 כמוסות Visage Omega 3

שמן אומגה 3 מרווה מרושתת ויסאג' למהדרין 100 מ"ל Visage

 

 

מדוע אומגה 3 שמקורו בשמן זרעי מרווה מרושתת כה יחודי?

נמצא המקור הטבעוני היעיל ביותר לאומגה 3!

 

 

 

שמן זרעי מרווה מרושתת
בשוק הרווי באלפי תחליפי אומגה 3 ממגוון מקורות, צומח במהירות מקור חדש מבוסס צמחים אשר הינו הבטוח ביותר והיעיל ביותר.

 

שמן זרעי מרווה מרושתת, תוצר של מעל עשור של מחקר מדעי אשר הוביל לגילוי של מקור יחודי, תוכנן על ידי הטבע להיות המקור הבטוח והיעיל ביותר של אומגה 3 הידוע כיום. בקרב רוב החוקרים כיום שורר קונצנזוס לגבי התועלת הבריאותית המוכחת של אומגה 3 ממקורותיו השונים, ימיים וצמחיים כאחד.

 

יחד עם זאת, אותם חוקרים מצביעים על כך שחומצות שומן האומגה 3 חשופים להתחמצנות מהירה כתוצאה מההרכב הכימי הבסיסי שלהן. חמצון של אומגה 3 יכול להתרחש במהלך תהליך הייצור, באחסון ואפילו בגוף האדם. תוצאות הלוואי של החמצון כוללים טעם וריח רעים, נוכחות ראדיקלים חופשיים, שינוי בפרופיל של חומצות השומן וירידה כללית ביעילות ובבטיחות של המוצר.

 


האם ניתן למדוד את יעילות האומגה 3?
אלפי מחקרים קלינים ופרה-קלינים בוצעו בנוגע ליתרונות הבריאותיים והיעילות של אומגה 3 בהתייחס לבריאות הצרכנים. יחד עם זאת למעשה צרכנים רבים מתקשים לחוות את היתרונות הללו לאחר צריכה של מוצרי אומגה 3.

 

יתר על כן, צרכים רבים מפסיקים להשתמש בתוספי אומגה 3 על בסיס קבוע כתוצא להופעת תופעות לוואי לא רצויות כדוגמת טעם רע בפה, ריח רע, גיהוקים בניחוח דגים, מעי רגיז, נפיחות, קושי בעיכול ועוד.

 

בקיצור, הסיבה העיקרית לתופעות הלוואי הללו היא פשוטה – האומגה 3 שאנו צורכים מתוספי המזון היא לא האומגה 3 שהטבע תכנן.

 

על מנת למצות את האומגה 3 מהמקור (בין אם ימי או צמחי), יצרנים משתמשים בשיטות שונות למיצוי מירב האומגה 3 האפשרי. ברוב המקרים שיטות אלה כוללות שימוש בכימיקלים ותהליכי ייצור לא טבעיים כמו שימוש בתמיסות אורגניות, חילוץ פחמן דו חמצני וביצוע מניפולציות כימיות כחלק מתהליך המיצוי של אומגה 3.

 

יתר על כן, בגלל המצב הטבעי של רוב מקורות האומגה 3 אשר רגישים לחמצון מהיר, יצרנים משתמשים במגוון תוספות כגון נוגדי חימצון חומרים משמרים כמו ויטמין E טבעי ולא טבעי, נוגדי חימצון מלאכותיים , חומרי טעם וריח ועוד.

 

בחלק מהמקרים צורתו הסופית של המוצר עוברת מניפולציה נוספת בעזרת נאנו טכנולוגיה על מנת להסוות את הטעם והריח של מקור.

 

זו עובדה מצערת שבסוף התהליך שתואר לעיל מוצר האומגה 3 הסופי אינו עשוי כפי שהתכוון הטבע, אלא הינו מוצר שעבר מניפולציות ושיפורים חיצוניים על ידי היצרנים.בעוד שלא כל המוצרים המעובדים והמחוזקים הללו אינם בריאים לצרכן, הם שונים מהמוצר המקורי בצורתו המקורית טרם המיצוי והוא עלול לאבד חלק מהתכונות המיטיבות של אומגה 3.

 


אז מה יהווה את מוצר האומגה 3 האידאלי?
תחשבו על מוצר שבטוח לשימוש בצורתו המקורית בטבע – אתם יכולים לצרוך אותו כמות שהוא מהמקור הטבעי ללא חשש להמצאות של חומרים מטרידים כגון אלרגנים, תרכובות כלוריות, מתכות כבדות, חומרי הדברה וחומרים מסוכנים אחרים.

 

על מנת לצרוך אותו אפשר פשוט לאכול אותו, ללא הצורך במניפולציות כימיות מורכבות, מיצוי מסיסים והוספת חומרי טעם.

 

בצורת מקור אידאלית זו, האומגה 3 שומר על תכונותיו הטבעיות, לא מתחמצן ומשנה את מצבו. הוא ניתן לצריכה במצבו הטבעי, ללא התערבות או מניפולציה. היעילות והבטיחות של הטבע נשמרים בתוצר הסופי.

 

 

שמן זרעי מרווה מרושתת הוא מקור אידאלי לאומגה 3
שמן זרעי מרווה מרושתת התגלה על ידי קבוצה של אקדמאים ומומחי מחקר מעשי בגנטיקה של צמחים ממדינת ישראל. ב1999 הם החלו במשימה לגלות מקור חדש לאומגה 3!

 

הם סרקו את המאגר הגנטי של אלפי צמחים הנפוצים באזור הים התיכון ומצאו כי בסוג מיוחד של מרווה – מרווה מרושתת (אשר שמה הבוטאני הוא סאלביהסקלאראה) קיים ריכוז גבוה של אומגה 3. מאז הגילוי המקורי, החוקרים ביצעו מאות בדיקות מעבדה לבדיקת הבטיחות והיציבות של המוצר. בחינת התוצאות הדהימה את החוקרים, בעיקר העובדה שלמרות שבשמן זרעי מרווה מרושתת יש ריכוז גבוה מאוד של אומגה 3 הוא לא עובר תהליך של חימצון, אפילו לא בתנאים קיצוניים אשר בהם ידוע שמקורות אחרים של אומגה 3 הופכים ללא מתאימים לצריכה אנושית. על הממצאים נרשם פטנט אשר מכסה את המרכיבים ואת התכונות של שמן זרעי מרווה מרושתת.

 

ברגע שנגמר שלב המחקר והפיתוח בשנת 2006 זה היה ברור כשמש:
שמן זרעי מרווה מרושתת הוא המקור היציב ביותר לאומגה 3 בעולם ולכן היעיל ביותר.
שמן זרעי מרווה מרושתת שומר על מצבו הטבעי בטמפרטורת חדר למשך יותר מ-3 שנים.
ניתן לאפות לחמים עם השמן, להכין דגני בוקר, להוסיף לסלט ואף לצרוך אותו כמות שהוא. בכל המקרים השמן לא יתחמצן ויתקבל אותו מוצר בעל תכונות מעולות.

 


שמן זרעי מרווה מרושתת הוא מבין מקורות האומגה 3 הנחקרים ביותר הידועים כיום.
שמן זרעי מרווה מרושתת מגובה במחקרים פרה-קליניםוקלינים אשר מראים את יעילותו ובטיחותו הגבוהים. חשוב להזכיר שרבות מהבדיקות המבוצעות למקורות אומגה 3, מבוצעות על המקור הראשוני (כגון שמן דגים) ולא בהכרח על המוצר הסופי. כיוון שיש עשרות תהליכים ושיטות מיצוי עם תוספים וכימיקלים שונים, התוצר של רוב מותגי האומגה 3 משתנה מייצרן ליצרן אפילו אם הגיעו מאותו המקור.

 

בנוסף, לא מבוצע מחקר חוזר על המקור בפועל על ידי אותו ייצרן לאורך זמן.

 

קנו עכשיו אצלנו בחנות:

אומגה 3- מרווה מרושתת ויסאג' 60 כמוסות Visage Omega 3

שמן אומגה 3 מרווה מרושתת ויסאג' למהדרין 100 מ"ל Visage