שקדיה מיוצרת משקדים קלפורניים מתוקים ומובחרים ומכילה רכוז גבוה של חלבון וסידן.
השקד הינו מקור ראשוני לאבות המזון אולם קליפתו החומה הדקה קשה לעיכול.
תועלת בריאותית:
1.להגברת ולהעשרת חלב אם.
2.להתפתחות טובה של תינוק.
3.לחיזוק והחלמה מהירה לאחר לידה/ניתוח.
4.מונע ומרגיע צרבת,מנטרל חומלות באופן טבעי.
5.מחזק,מרענן ומרגיע את העיכול.
6.מחזק עצמות.
7.לחיזוק לפני הצום,למניעת חולשה וסחרחורות בצום.
הוראות שימוש:
1.למרוח על לחם כמו שהוא,אפשרי בתוספת גבינה.
2.חלב שקדים:לערבב 2 כפיות שקדיה עם כוס מים.
על מנת לקבל את מרקם הרצוי טוב להוסיף את המים בהדרגה אל השקדיה.
לשקדיה מתיקות טבעית ואין צורך בהמתקה נוספת.
3.סלט טחינה שקדים:להוסיף לכוס שקדיה כוס מים ולבחוש עד לקבלת תערובת אחידה.להוסיף מיץ לימון,
שום,בצל,פטרוזיליה ומלח לפי הטעם.טחינה זו טעימה ומזינה מאוד.
רכיבים:
100% שקדים מובחרים ללא שום תוספות.
תכולה:
400 גרם.
כשרות:
בד"ץ