גוטה זיס ברא 20 תיוני צמחים Bara Guta Zis
פורמולה המכילה תמציות צמחי מרפא* איכותיות ומרוכזות במיוחד.
הפורמולה מבוססת על צמחים מהרפואה ההודית המסורתית, שבשנים האחרונות המדע מגלה עניין רב במנגנון פעולתם.
הפורמולה מכילה את הצמח ההודי ג'ימנמה – הידוע בהשפעתו שממסכת את תחושת הטעם המתוק של מזונות מתוקים.
ג'ימנמה – צמח מרפא מהרפואה ההודית המסורתית, המפורסם בזכות יכולתו הייחודית לעכב את תחושת הטעם המתוק בפקיעיות הטעם שבלשון,
ועל כן משתמשים בו ברפואה ההודית לוויסות הכמיהה למאכלים מתוקים.
לעיסת העלים או טפטוף של מספר טיפות תמצית ג'ימנמה על הלשון יגרום לכל מאכל מתוק להפוך לתפל – מניסיון!
חילבה – לזרעי החילבה מוניטין רב שנים אשר בשנים האחרונות אף זוכה לתמיכה מחקרית.
הרכיבים העיקריים בצמח, שמנגנון פעולתם נבדק מדעית, הם סיב תזונתי מסוג גלקטומנאן, ספונינים וכן רכיב הנמצא בחומצת האמינו לאוצין – שזרעי החילבה מכילים.
מלון מר – זהו פרי המאכל הנחשב למר ביותר בעולם והוא נפוץ באזור אסיה. ברפואה ההודית המסורתית נעשה בו שימוש כה רב, עד כי הוא זכה לכינוי "האינסולין הצמחי".
סיזיגיום – צמח מרפא מהרפואה ההודית המסורתית, שבה מיוחסת לפירותיו ולזרעיו של הסיזיגיום השפעה מיטיבה על מדדים מטאבוליים שונים,
שבשנים האחרונות אף נבדקו במחקרים מדעיים שונים.
קינמון – צמח מרפא נוסף מנבחרת הצמחים ההודים שזוכה בשנים האחרונות לעניין רב בקרב הקהילה המדעית.
גם מנגנוני הפעולה של הצמח וגם השפעתו הקלינית נבדקו במחקרים מדעיים שונים,
ומטא-אנליזה עדכנית (2011) שסקרה 8 מחקרים קליניים שנערכו על הצמח, ציינה את איכויותיו ואת השפעתו המיטיבה.
רכיבים:
מרווה משולשת, ג'ימנמה, זית, שומר, סיזיגיום, קינמון, שוש קרח, ג'ינג'ר.
אופן השימוש:
להניח 1 תיון בכוס, למזוג מים רותחים ולכסות למשך 15-20 דקות.
ניתן להניח 2-3 תיונים בתוך קומקום תה, לשפוך 1 ליטר מים רותחים.
לשתות 2-3 כוסות במהלך היום, לאחר הארוחות.
כשרות:
כשרות בד"ץ חתם סופר בני ברק.