ג'מוקה קדירת כבישה פרמנטה 10 ליטר JAMMOKA FERMENTA
קדירה להכנת ירקות כבושים בשיטה המסורתית של תסיסה (תהליך אנאירובי ללא חמצן) להכנה של ירקות כבושים.
בשיטה זו יתרונות רבים:
- חיי מדף ארוכים יותר
-
- טעם נפלא חמצמץ מעודן
-
- הירקות עשירים בפרוביוטיקה יעילה וחיונית לבריאות, בויטמינים (K,C,B12), במינרלים ובאנזימי עיכול.
המבנה הייחודי של הקדירה יוצר את התנאים האידאליים לכבישה, ללא מגע חמצן, תוך הפעלת לחץ על הירקות הכבושים, בדומה לאופן בו נכבשו ירקות לפני מאות ואלפי שנים בסין ובאירופה.
הוראות שימוש:
ממלאים קדירה בכרוב או בירקות אחרים, נותנים לטבע לעשות את שלו במהלך כחודש.... ונהנים מתוספת טעימה, משיפור העיכול ומהגברת החיסוניות הכללית.