אצת הכלורלה מכילה בין 50% ל70% חלבון זמין בינהם חומצות אמינו חיוניות, עשירה בנוגדי חימצון, קרטנואידים ופלבנואידים וכלורופיל, עתירה בוויטמינים בינהם, ויטמיני B, ויטמין E, מינרלים ויסודות קורט בינהם, סידן, מגנזיום, אבץ, אשלגן, גופרית וברזל. מכילה כמות יפה של סיבים תזונתיים , חומצות שומן חיונית מסוג אומגה 3 וחומצות גרעין RNA ו DNA.
מה מיוחד בכלורלה של ברא צמחים?
- אצה ירוקה
- ללא תוספת סוכר
- מכיל כלורופיל, חלבונים, ויטמין E, ויטמין 1B, ויטמין 2B, ויטמין C, סידן, מגנזיום, ברזל, אבץ, סלניום, גרמניום ובטא קרוטן.
- כשר
תצורה: אבקה במיכל פלסטיק.
תכולה: 200 גרם
אופן השימוש:
לערבב 0.5-1 כפית (2.5-5 גר’) 1-2 פעמים ביום בכוס משקה (מים, חלב שייק)
או במזון (דייסה, גרנולה או יוגורט)